Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

10.0
Ryszard, 25-09-2023

Wspaniały czas spędzony na pobycie, przede wszystkim czysto i bardzo przyjaznie nastawieni gospodarze obiektu .Wspaniała kuchnia na pewno nie był to ostatni pobyt w tym miejscu .Pozdrawiam

10.0
Ewa, 31-08-2023

Do Jokera przychodziliśmy z mężem tylko na śniadania, w czasie naszego pobytu w Dziwnowie, w czerwcu i sierpniu. Śniadania w cenie 35 zł, w formie bufetu szwedzkiego, były smaczne, urozmaicone i estetycznie przygotowane. Naleśniki z owocami, jedne z najlepszych jakie jadłam. Do tego smaczna kawa z ekspresu. Obsługa sympatyczna, no i przede wszystkim miejsce bardzo czyste, co pozwoliło przyjemnie i bezpiecznie spożywać tam posiłeki. Polecam bardzo śniadania w tym miejscu. My z pewnością, ponownie przy kolejnym pobycie, odwiedzimy Jokera.

10.0
Joanna, 09-07-2023

Pokoje gościnne i bar Joker polecam z całego serca. Codziennie świeże i przepyszne jedzenie. Porcje duże i z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie?

10.0
Justyna, 10-09-2022

Serdecznie polecamy pobyt w Joker. Wlasciciele bardzo goscinni, na miejscu mozna zjesc pyszne, domowe obiady. Do plaży kilka kroków. Cały sprzęt plażowy do dyspozycji gości. Pokoiki przytulne i bardzo zadbane. Dziękujemy za fantastyczny pobyt: -) Justyna z Pawłem

10.0
Małgorzata , 26-08-2022

Wspaniałe miejsce. Wszędzie blisko do plaży na zakupy do centrum. Właściciele cudowni. Można się poczuć jak w domu. Pokój czysciutki wyposażony we wszystko co potrzeba. Spokój i relaks jakiego oczekuje się po urlopie. A do tego bar na miejscu i przepyszne dania w słusznej porcji za niewielką cenę. Polecam serdecznie. Do zobaczenia za rok. Pozdrawiamy Marek Małgorzata z Wrocławia

10.0
Jolanta , 13-08-2022

W lipcu gościliśmy w Jokerze, same plusy: doskonały pokój, czystość i jasność w pokoju. Pokój w pełni wyposażony, lodówka, kuchenka elektryczna, sztućce, szklanki, talerze, deska do krojenia, garnek, tarka itp. Można skorzystać z żelazka, które jest dostępne na terenie obiektu. W każdym pokoju telewizor. Do plaży blisko, tak samo jak do miejscowego sklepiku w którym można zakupić najpotrzebniejsze rzeczy. Właściciele sympatyczni i mili, w razie potrzeby zawsze są na miejscu. To był kolejny urlop spędzony w Jokerze i nie ostatni wrócimy tam na pewno Dużym plusem jest Bar Joker który serwuje domowe jedzenie, przepyszne zresztą Polecam z całym sercem

10.0
Beata ze śląska , 07-08-2022

Miejsce godne polecenia, dobre jedzonko, bardzo mili gospodarze, wszędzie blisko.Polecamy

10.0
Teresa i Marek, 07-08-2022

Wspaniałe miejsce bardzo mili Właściciele, cisza spokój. Obiady w barze przepyszne, bardzo polecamy?.

10.0
Andrzej Iwona , 27-07-2022

Miła obsługa smaczne jedzonko wszędzie blisko Polecam małżeństwo ze Śląska

9.8
Stanisława, 26-07-2022

Miejsce godne polecenia, jedzonko przepyszne, czyściutko. Bardzo mili gospodarze, wszędzie blisko np.do plaży, sklepów itp. Za rok wracamy w to samo miejsce.

10.0
Danuta Muszka , 14-07-2022

Spędziliśmy kolejny raz urlop wypoczynkowy w Joker (Dziwnów) .Lokalizacja idealna - blisko do morza oraz do centrum miasta. Na miejscu jest bar Kuchnia bardzo dobra Obiadki smaczne, świeże, porcje duże i nie drogie Właściciele sympatyczni P.Bozenka P .Andrzej i syn Dziękujemy, - pozdrawiamy ❤️ Zbigniew Danuta oraz Nasza dużo rodzinka oraz króliczek (Celinka)?

10.0
Kamila, 11-07-2022

Mieliśmy przyjemność spać w turkusowym studio. Wszystko było na najwyższym poziomie. Piękne wnętrze, bardzo ładnie urządzone. Bardzo czysto. Polecam Joker'a i na pewno nie raz jeszcze tam wrócimy: -) I przepyszne obiady w barze: -)

10.0
Małgorzata J., 02-08-2021

Byliśmy z mężem pierwszy raz i pewnie wrócimy tu za rok, świetna lokalizacja, wszędzie blisko, gospodarz sympatyczny dowcipny, przyjazny i pomocny, a kuchnia, która dowodzi Pani Bożena pychota, takie typowo domowe, robione pod gościa, pokoje czysciutkie i przytulne, a z balkonu slychac szum morza, polecam i pozdrawiam

9.8
Bogdan, 08-08-2020

Byłem z żoną i brązową było super właściciele mili i pomocni .Byłem trzeci raz a prawdopodobnie pojadę tam czwarty raz. Polecam bardzo?

9.8
Anna Musiał, 30-06-2020

bardzo przyjemnie spędziliśmy nasz pobyt. Właściciele mili a kuchnia w barze po prostu przepyszna! Na pewno przyjedziemy jeszcze nie raz. 3 pokoleniowa rodzina ze Słońska

10.0
Adach W.D., 05-08-2019

Za pobyt w skali od 1 do 10 dajemy 11 czysto, rodzinnie i bardzo mili gospodarze, za posiłki 12 kuchnia jak u mamy jedyny minus całego wyjazdu to krótki urlop.

10.0
Marcela, 30-07-2018

Ośrodek Joker jest naprawdę bardzo fajny. Czysty i zadbany. Super lokalizacja, wszędzie blisko, na plaże, do sklepu na stołówkę. Właściciele w porządku pomocni! Na pewno tam wrócimy! Polecam!

10.0
Dorota Wijata, 18-07-2018

Co można napisać o Jokerze. MIESZKALIŚMY W STUDIU POMARAŃCZOWYM pokoje tak jak na zdjęciach gustownie urządzone, pościel pachnąca, miła, jak w domu (zwykle zabieramy swoje śpiwory, tu nie były nam potrzebne) naczynia i garnki też skompletowane ładne górna półka (nie jakaś zbieranina) blisko do plaży. A bar. mniam! naprawdę wszystko smaczne, nie ma potrzeby szukania inny miejsc żeby dobrze zjeść. Nasze chłopaki zajadali się kluseczkami śląskimi, racuszkami czy naleśnikami Właściciele przesympatyczni miło sie rozmawia ale i jak czegoś potrzebowaliśmy to też nie było problemu. Słowem ZAJEBIŚCIE SERDECZNIE POZDRAWIAMY I GORĄCO POLECAMY Tomek i Dorota

10.0
Kamila, 11-05-2018

Majówka w Jokerze - rewelacja. Mieliśmy pokój na pierwszym pietrze malutki ale za to w pełni wyposażony. Właściciel był tak uprzejmy, że pozwolił nam obejrzeć studio na parterze i pokój 4-osobowy (duuużo większe od naszego pokoju). Jeśli tylko będzie taka możliwość z przyjemnością tam wrócimy, ale dla większego komfortu wybierzemy pokój 4-osobowy (tzw. Eska). Miejsce godne polecenia. Żałujemy tylko, że nie mieliśmy możliwości stołowania się w Jokerze, gdyż w maju bar nieczynny, ale mamy nadzieję, że właściciele nad tym pomyślą:) Dziękujemy i pozdrawiamy. Kamila, Łukasz i Sebastian ze Śląska:)

10.0
Marlena G. , 29-04-2018

Bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu. Jezdzimy kilka lat z rzedu i zawsze urlop nalezy do udanych. Cicha, spokojna okolica, pokoje czyste i dobrze wyposazone, wlasciciele sympatyczni i blisko zarowno do plazy jak i centrum.Godny polecenia jest rowniez bar znajdujacy sie na terenie obiektu.Szczerze polecam, wszystko super☺

10.0
Aneta Zwierzchowska, 21-11-2017

Bardzo polecam obiekt Joker, znakomita lokalizacja, wszędzie blisko: na plażę, do miasta, nad rzekę a jednak troszkę z boczku i nie w samym centrum .Pokoje czyściutkie, wysoki standard, w całym domu unosi się miły i przyjemny zapach świerzości, bardzo mili a co najważniejsze nie narzucający się właściciele. Jeżeli będziemy w Dziwnowie to z pewnością tylko w Jokerze .Serdeczne pozdrowienia dla właścicieli z Kalisza .Aneta i Dariusz Zwierzchowscy.

8.6
Urszula Kochanowska, 18-09-2017

Super warunki, pokoje czyściutkie w pełni wyposażony aneks kuchenny. Oferta w internecie zgodna z opisem. Właściciele bardzo mili. Jedzenie w restauracji pyszne (jak u mamy) i niedrogie - pobyt prawie udany .Jeden ogromny minus brak internetu w pokoju na drugim piętrze. Jeżeli ktoś potrzebuje zasięg internetowy to tylko max do pierwszego piętra. A wtedy czujecie się jak w domu albo lepiej. Podsumowanie - warto przyjechać do Jokera.

10.0
Barbara , 04-09-2017

Szczerze polecam czysty, zadbany ośrodek Joker. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko: do plaży, do sklepu, do centrum. Polecam również bar w ośrodku z przepysznymi domowymi obiadami. Przemiły, konkretny, pomocny właściciel. Z całą pewnością tam wrócimy.

9.6
Agnieszka Wyrostek, 31-08-2017

Polecam w 100% to miejsce. Czyściutki, zadbany pensjonat. Lokalizacja wręcz idealna - blisko do morza, nad rzekę jak i do centrum miasteczka. Pokoje dość duże i dobrze wyposażone. Widok z balkonu na park i rzekę Dziwna. Właściciele starają się jak mogą aby atmosfera była ciepła i rodzinna. Ponadto domowa kuchnia p. Bożenki pierwsza klasa! Naprawdę warto! Polecają Agnieszka i Rafał z Warszawy: -)

10.0
Gosia, 22-08-2017

Gorąco polecam wypoczynek w Jokerze. Pokoje bardzo dobrze wyposażone, czyste i zadbane. Świetna lokalizacja - blisko do morza i do centrum. Bardzo mili właściciele. Wspaniała kuchnia ze smacznymi, domowymi obiadami. Na pewno tu jeszcze powrócimy.

10.0
Grzegorz Kozub, 17-08-2017

Rewelacyjne miejsce bardzo blisko morza i do centrum, Cisza i spokój. Pokoje bardzo ładne w pełni wyposażone bardzo czysto i przyjemnie, Obiady przepyszne, duże porcje w dobrej cenie:) Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Polecam to miejsce na pewno tam wrócimy:)

10.0
Guzenda Lucyna, 23-07-2017

Rewelacyjne miejsce bardzo blisko morza;) Cisza i spokój w sam raz na wypoczynek z dziećmi. Pokoje bardzo ładne w pełni wyposażone, Obiady przepyszne. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Polecam to miejsce napewno tam wypoczniecie;)

10.0
Kasia P, 11-07-2017

Byliśmy zobaczyliśmy i napewno wrócimy.Miła i profesjonalna obsługa i pyszne obiadki.Dziękujemy i do zobaczenia

10.0
Kasia Artur i mała Natalka P, 07-06-2017

Byliśmy, zobaczyliśmy i na pewno wrócimy Dziękujemy właścicielom za ich profesjonalizm i pyszne obiady. Do zobaczenia w sierpniu Pozdrowienia dla właścicieli

10.0
Izabela Kowalczyk , 14-10-2016

Byliśmy latem tego roku i planujemy wrócić w kolejnym. Wszystko w jak najlepszym porządku, właściciele super.

10.0
Dorota Przydanek, 04-09-2016

Obiekt położony na cichej spokojnej ulicy, ale bardzo blisko centrum i plaży, obiekt bardzo zadbany w każdym calu, pokoje bardzo czyste i dobrze wyposażone, bardzo pyszna domowa kuchnia, obiekt godny polecenia,

9.6
Joanna Wawak, 27-08-2016

Gorąco polecam Wszystkim, którzy szukają ciepłego, gościnnego miejsca na letni wypoczynek nad morzem:) Wspaniała atmosfera, i obsługa oraz pyszna, domowa kuchnia Pani Bożeny!

10.0
Jolanta Gęsior, 04-08-2016

Urlop spędzony w Jokerze należał do bardzo udanych. świetna lokalizacja .Zadbany pensjonat oraz posesja - dużo zieleni. Sympatyczni właściciele, super czysto, pyszne smaczne domowe jedzonko.bardzo smacznie obficie i za przystępną cenę "jak u mamy". Do morza parę kroków. Oferta w internecie zgodna z opisem. warto przyjechać do Jokera. Dziękujemy Polecam wszystkim znajomym, bo warto tam przebywać. Na pewno tam wrócimy

10.0
Anna Szewczyk, 29-07-2016

Świetne lokum, czysto w pokojach, przepiękny ogródek. Wszędzie blisko. 5 minut do plaży. Pani domu gotuje przepyszne obiadki, gdzie codziennie można spotkać coś innego w karcie. Polecamy i chętnie po raz kolejny raz wrócimy do tego pensjonatu

10.0
Piochacz Łukasz, 14-07-2016

Polecamy obiekt pokoje dobrze wyposażone, ciągły i dobry kontakt z właścicielami, wspaniała kuchnia, obiady pyszne za dobrą cenę. W kilku ośrodkach byłem, ale tylko tu zapisałem się na następny rok. Pozdrawiam właścicieli

10.0
Jacek Malchrowicz, 02-07-2016

Bardzo fajne miejsce na odpoczynek, położone blisko plaży, nowego portu jachtowego, mostu zwodzonego i centrum Dziwnowa a zarazem pełne ciszy i spokoju ze względu na usytuowanie. Przemili Gospodarze, wszędzie czysto i schludnie.Naprawdę kapitalnie zadbany Pensjonat z możliwością spożywania wybitnie domowych obiadów, bardzo smacznych i niedrogich.Polecam z czystym sumieniem.

9.8
Jerzy Duś, 26-06-2016

Wspaniałe miejsce dla wszystkich. Byliśmy w czerwcu 2016 z wnuczką. profesjonalna i bardzo mila obsługa. Przemili gospodarze. Wszędzie czyściutko. Tak jak na zdjęciach strony oraz w opisie tak jest w rzeczywistości. Kuchnia super. Wszędzie blisko a miejsce bardzo spokojne. Polecamy jak najbardziej. Urszula i Jerzy z Warszawy z wnuczką.

9.6
ilona Żydek, 20-06-2016

Miło, czysto, sympatycznie no i oczywiście smaczne obiadki.

9.2
Wiesława - Krzysztof, 03-10-2015

Od pięciu lat spędzamy dwutygodniowy urlop w Jokierze gdzie można fajnie wypocząć, zjeść domowy obiad. Ośrodek położony w fajnym miejscu, czystość i porządek to konik gospodarzy (bardzo mili) naprawdę warto tu przyjechać. Wiesława i Krzysztof Gliwice

10.0
Janusz Urban, 23-09-2015

Wczasy w roku 2015 spędziliśmy już po raz kolejny w Domu Gościnnym Joker u Państwa Bożeny i Andrzeja Kapiców w Dziwnowie. Spędziliśmy tam prawie trzy tygodnie i jesteśmy zachwyceni każdym spędzonym dniem. Świetna atmosfera, dyskretna opieka właścicieli nad swoimi gośćmi, funkcjonalnie urządzony apartament, zadbane otoczenie, bezpiecznie zaparkowany samochód, blisko do morza oraz do Polo Marketu i bankomatu – to niewątpliwe zalety tego miejsca. Osobne zdanie należy się kuchni pani Bożeny. Świeże, różnorodne, obfite i smaczne posiłki w barze Joker, to jedna z zalet tych wczasów. Z pewnością jeszcze się tam wybierzemy!

10.0
Joanna ze Śląska, 17-09-2015

"Dom to nie tylko ściany, najważniejsze to co tworzy jego wnętrze. " U Państwa Bożeny i Andrzeja Kapica czujemy się jak u siebie w domu. Są mili, przyjaźnie nastawieni do turystów, służą swoją pomocą i czuwają nad bezpieczeństwem gości. Dom to nie tylko ściany. to atmosfera, którą tworzą ludzie. Aczkolwiek same budynki i pokoje przepiękne urządzone, z gustem, utrzymane w czystości. Usytuowane w spokojnej dzielnicy Dziwnowa, blisko do plaży, do sklepu, do centrum, do promenady, z balkonu roztacza się piękny widok na rzekę….no i nie sposób nie wspomnieć o przepysznych, obfitych posiłkach jakie serwuje nam Pani Bożenka z wesołymi kuchareczkami…… Dziękuję za „kulinarne pierzynki”, „muszelki”, „bawole oko”, „królewską z ananasem”, domowe zupki, gołąbki i pierogi. A placek po węgiersku „powali” każdego nie tylko wielkością ale i wykwintnym smakiem! Kochani…..jeśli fajne, udane wczasy to tylko w Pokojach Gościnnych JOKER u Pani Bożeny i Andrzeja!. Już dziś rezerwujcie pokoje, bo naprawdę warto!

10.0
śląsk, 27-08-2015

Wczasy super, wszędzie blisko. Lokalizacja pensjonatu jest atutem. Gospodarze bardzo gościnni, polecamy małżeństwo ze śląska

10.0
A.P.B.M., 09-08-2015

Jak dla nas Joker to rewelacyjne odkrycie do którego na pewno wrócimy! Opis obiektu zgodny z rzeczywistością! Pokoje super wyposażone i czyste! Właściciele to wspaniali mili ludzie! Przepyszne obiadki na miejscu! Jak dla nas wszystko we właściwym miejscu i nic więcej nam do szczęścia nie było potrzebne bo nawet pogoda była mega! Dziękujemy pozdrawiamy! Strzelce Kraj.

10.0
Czerniak Barbara, 30-07-2015

Były wspaniałe wczasy. Byliśmy z wnuczką. Wszystko było tak jak w ofercie, bez żadnej ściemy. Sympatyczni właściciele, super czysto, pyszne smaczne domowe jedzonko. Do morza parę kroków. Polecam wszystkim znajomym, bo warto tam przebywać. A my na pewno tam wrócimy.

10.0
Kułaki z Poznania , 17-07-2015

Fantastyczne miejsce na wypoczynek zarówno par, osób starszych czy rodzin z dziećmi! Od kilkunastu lat wraz z mężem odwiedzamy Jokera i ani razu się nie rozczarowaliśmy. Gospodarze to przemili ludzie, uśmiechnięci, dbający o gości. Sam dom wczasowy / pensjonat położony blisko morza, sklepów, dookoła dużo zieleni, kwiatów, dla dzieci plac zabaw, miejsce na grilla. Pokoje ładne, zadbane, bardzo czyste z aneksami kuchennymi, na wyposażeniu również leżaki i koce, na balkonach stoliki i krzesła. Na korytarzach również można przygotowywać posiłki, czy odgrzewać w ogólnodostępnych kuchenkach mikrofalowych. Oprócz super miejscówki gospodarze prowadzą również bistro / bar gdzie serwują same smakołyki - hitem tego lata jest specjalność Szefowej kuchni Bożeny czyli rozpływająca się w ustach pieczona golonka, równie pyszne są placki po węgiersku, czy warkocz Boryny, z rybek godny polecenia jest halibut i dorsz. Zupy "jak u mamy" - pomidorowa i rosół. Dla łasuchów też się coś znajdzie - makosernik i jabłecznik - takich delicji jeszcze w życiu nie jedliśmy! Jedzenie nie dość, że pyszne to jeszcze porcje bardzo duże i niedrogie. Polecamy gorąco wypoczynek w Jokerze! My niedawno z żalem opuściliśmy to miejsce aby powrócić do szarej rzeczywistości - teraz odliczmy czas do kolejnych wakacji bo miejsce ("nasz" pokój) mamy już zarezerwowany:)

10.0
Elżbieta i Michał Kułak, 15-07-2015

Bardzo miłe miejsce, które odwiedzamy już od kilkunastu lat i z czystym sumieniem możemy polecić! Przesympatyczni gospodarze, którzy dbają o kwatery i otoczenie - śliczne kwiaty, równo przycięta trawa, do tego ładne i czyste pokoje z łazienkami, w pokoju aneksik kuchenny z płyta, telewizor, na wyposażeniu również leżaki i parawan, na balkonach stoliki i krzesła. Na korytarzach dostępne również kuchenki mikrofalowe. Cena adekwatna do proponowanego standardu. Właściciele prowadzą również bar z domowymi przepysznymi obiadami - porcje duże i niedrogie. Potrawy godne spróbowania to rozpływająca się w ustach golonka Szefowej kuchni Bożeny, przepyszne placki po węgiersku, smażony halibut i dorsz czy warkocz Boryny, pomidorowa i rosół jak u mamy;) żadnego dania skrytykować nie można:) dla łasuchów też się coś znajdzie np. makosernik i jabłecznik - takich wspaniałych delicji nigdy jeszcze nie jedliśmy:) kolejnym atutem Jokera jest to, że kwatera położona jest blisko morza i sklepów.

10.0
Wojciech, 30-06-2015

Idealne miejsce do wypoczynku z dziećmi. Wszędzie jest blisko, a domowe obiady są zdrowe i smaczniejsze od tego co serwowane jest "na mieście". Gospodarze są mili i starają się spełnić wszelkie prośby gości. Wszystko to w przystępnych cenach. Spodobało mi się tak bardzo, że zarezerwowałem już termin na przyszłoroczny urlop. Polecam.

9.0
Józef Zaranek, 24-06-2015

Warunki noclegowe super, czysto, cicho, nikt nikomu nie przeszkadza. W miejscowym barze można zjeść naprawdę bardzo smacznie obficie i za przystępną cenę "jak u mamy". Lokalizacja wymarzona - wszędzie blisko, jedno co było nie tak to pogoda, na którą właściciele nie mają wpływu. Razem z żoną dziękujemy. Było fajnie. Jak kiedyś wrócimy nad Bałtyk to do Jokera w Dziwnowie. JJ Zarankowie

10.0
Adriana L., 24-06-2015

Miejsce godne polecenia. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Obiady rewelacyjna, domowe. Placek po węgiersku - znakomity! Blisko do morza. Na miejscu plac zabaw. Dzieci zadowolone a ja jeszcze bardziej. Polecam!

10.0
Janusz Urban, 15-09-2014

Urlop w tym roku (2014) spędziłem z rodziną w Dziwnowie (woj. Zachodnio - Pomorskie). Jest to małe miasto nad morzem. Mieszkaliśmy w domach gościnnych JOKER - skąd wszędzie bardzo blisko. Do szerokiej, czystej plaży kilka minut spacerkiem. Do Polo - Marketu (bank spółdzielczy z bankomatem) w tym samym budynku kilka minut spacerkiem. Wyspa Wolin z mostem zwodzonym w zasięgu wzroku z balkonu. Przy promenadzie lśniące czystością darmowe WC z ciepłą wodą, mydłem w płynie i ręcznikami papierowymi. Same domy gościnne JOKER na najwyższym poziome. Wszystko co znajduje się w ofercie to prawda. Gospodarze mili, sprawujący opiekę nad swoimi gośćmi. Bar JOKER serwuje smaczne i świeżo przyrządzone obiady w dogodnych godzinach. W przyszłym roku też tam pojedziemy.

9.8
Rodzina z Małopolski, 05-09-2014

Gorąco polecamy Dom Wczasowy "JOKER" w Dziwnowie, na ul. Żeromskiego 18. Blisko do morza, smaczna domowa kuchnia, miła obsługa, pokoje wyposażone komfortowo, czyściutko, bardzo mili właściciele. Aż żal było wyjeżdżać.

9.8
Ela, 30-08-2014

Super warunki, pokoje czyściutkie i przestronne. Oferta w internecie zgodna z opisem. Właściciele bardzo mili. Jedzenie w restauracji pyszne i niedrogie. Pobyt bardzo udany, warto przyjechać do Jokera. Dziękujemy

10.0
Małgorzata. O, 19-08-2014

Miejsce godne polecenia. Warto przyjechać dla pięknych widoków, spokoju, a przede wszystkim miłej obsługi, przepysznego domowego obiadu polecane przez właścicieli. Serdecznie polecam Dom wczasowy Joker. Jeszcze tam wrócę.; -)

10.0
G.G., 13-08-2014

Miejsce warte polecenia; doskonała lokalizacja, przemili właściciele; w barze jedzonko pierwsza klasa - smacznie i tanio; super pobyt latem 2014! Pozdrawiamy właścicieli - rodzinka z Rudy Śląskiej

Pogoda

Pogoda Dziwnów na dziś: 19-04-2024

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 4 7 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 4 5 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 4 8 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 5 7 °C